3 tips: eropuit met je kleinkinderen

Geniet van mooie momenten samen!

Categorieën:
Eropuit

Het is altijd een feestje om tijd door te brengen met je kleinkind(eren), nietwaar? Gezellig eropuit en genieten van de mooie momenten samen. Soms is het best lastig om iets te vinden dat iedereen leuk vindt. Geen zorgen! Er zijn volop avontuurlijke en inspirerende uitjes die je samen kunt beleven. Daarom hebben we drie tips voor een dagje uit samengesteld, zodat er voor iedereen iets leuks te beleven is. En als Vierstroom-lid geniet je bovendien van extra aantrekkelijke kortingen in onze Voordeelwinkel

Ga op avontuur in dierenparken en boerderijen

Gaan je kleinkinderen helemaal uit hun dak bij het zien van hun favoriete dier of kunnen ze urenlang buiten spelen? Dan is een dagje weg naar een dierenpark of boerderij echt iets voor jullie! 

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is een geweldige plek om je de hele dag te vermaken. Bewonder diverse dieren, zoals Sumatraanse tijgers, Aziatische olifanten en Rode panda's. Nu voor slechts €20,60 in plaats van €24,50.  

Of ga voor ons speciale Avifauna-arrangement in Alphen aan den Rijn. Geniet samen van een boottocht, een indrukwekkend vogelpark en een heerlijk dinerbuffet. Als Vierstroom-lid betaal je slechts €69,- per persoon. Lees meer informatie over dit arrangement hier.  

De Avonturenboerderij Molenwaard is ook een topbestemming voor de kleine natuurliefhebbers. Hier kunnen ze genieten van leuke attracties, spannende activiteiten en vrolijke boerderijshows. Aan het einde van de dag krijgen ze zelfs een echt boerendiploma. Hoe leuk is dat? Met 42% korting krijg je een ticket voor maar €11,50! 

Zoek de spanning op in deze geweldige pretparken 

Heb je kleinkinderen die altijd op zoek zijn naar avontuur en adrenaline? Hier zijn enkele pretparken die zeker een bezoekje waard zijn voor een spannend en leuk uitje. 

Je hebt vast wel eens van Duinrell gehoord. Wist je dat het veel meer biedt dan alleen attracties? Je kunt er ook heerlijk zwemmen in het Tikibad, genieten van de mooie duinen, het strand en het bos, en zelfs shoppen is mogelijk. Beleef dit attractiepark met 13% korting voor slechts €23,60 (exclusief het Tikibad). 

Als het weer niet meezit of je zoekt een winteruitje, ga dan naar Ballorig voor slechts €7,50 in plaats van €9,95. Hier kunnen je kleinkinderen heerlijk rennen, klimmen, springen en klauteren in de geweldige binnenspeeltuin. Terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken, kun jij ontspannen met een lekkere kop koffie en een maaltijd in het gezellige restaurant. 

Laat je fascineren door educatieve bezoekjes 

Wil je als grootouder niet alleen plezier hebben, maar ook je kleinkinderen iets leren? Er zijn veel manieren om een educatief uitje te plannen dat zowel leuk als interactief is. Zo ontdekken jullie samen op een boeiende manier nieuwe dingen. 

Bezoek bijvoorbeeld Miniworld in Rotterdam voor slechts €8,50 in plaats van €10,50. Hier komt de ‘mini wereld’ tot leven met maar liefst 27.000 miniatuur-inwoners. Kinderen kunnen speurtochten doen en de verhalen in de miniatuurwereld op een speelse manier verkennen. 

Een andere miniwereld die je kunt bezoeken is Madurodam in Den Haag. Naast de bekende miniatuurattracties zijn er nu ook 'gi-ga-grote' attracties. Je kunt zelf windenergie opwekken, beats mixen, het havenverkeer regelen en lekker met water spelen. Dit alles nu voor €18,- in plaats van €24,50. 

Tot slot, voor maar €10,- per persoon is Ripley's Believe It or Not! in Amsterdam een leuk dagje weg voor de nieuwsgierige ontdekkingsreizigers. Hier kun je samen de onderwaterwereld ontdekken, door een doolhof van LED-verlichting en spiegels wandelen, en honderden bijzondere en zeldzame voorwerpen vinden.  

Een dagje weg met kinderen creëert mooie herinneringen   

Dit waren onze drie tips voor een heerlijk dagje weg met je kleinkinderen. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten om samen te doen. Neem vooral een kijkje in onze Voordeelwinkel en laat je inspireren door de vele voordeel uitjes. Of je nu kiest voor natuur, avontuur of iets leerzaams, een dagje weg met kinderen zorgt voor geweldige herinneringen en mooie momenten om nooit te vergeten! 
 

Ga naar de Voordeelwinkel

Nog geen lid van Vierstroom?

Info

Voordeelwinkel

Geniet van het leven met voordelige keuzes. Als lid van Vierstroom profiteer je van exclusieve kortingen op uitjes, sportactiviteiten, workshops, handige producten voor in en rondom het huis en nog veel meer.