Nieuwe sociale contacten leggen?

Ga eropuit!

Eropuit gaan is niet alleen gezellig, maar ook een fijne manier om mensen te leren kennen. Door mee te doen aan verschillende activiteiten kun je nieuwe mensen ontmoeten, actief blijven en je beter voelen. In dit artikel delen we een aantal leuke ideeën voor uitstapjes. Ben je al lid van Vierstroom? Alle uitjes komen uit onze Voordeelwinkel, waar je als lid kunt profiteren van mooie kortingen. 

Ontdek hoe je met simpele uitjes je leven kunt verrijken en eenzaamheid kunt verminderen! 

Vaar gezellig mee tijdens onze rondvaart van Rotterdam naar ‘s Gravendeel 

Stap aan boord en geniet op 29 oktober van een prachtige rondvaart van Rotterdam naar ’s Gravendeel, langs de Rotterdamse havens, Kinderdijk en Dordrecht. Tijdens de tocht geniet je van mooie bezienswaardigheden, een heerlijk stamppottenbuffet en doe leuke contacten op met de medereizigers van Vierstroom.

Als Vierstroom-lid ontvang je €15,- korting en betaal je slechts €85,- in plaats van €100,-!
      

Meer informatie

Beleef en geniet van het super Avifauna-arrangement 

Wat dacht je van een ontspannen boottocht, een bezoek aan het prachtige Vogelpark Avifauna en een uitgebreid Live Cooking dinerbuffet? Tijdens de boottocht van 1,5 uur vaar je door het Groene Hart en geniet je van de mooie natuur.

Als Vierstroom-lid betaal je slechts €69,- per persoon voor dit speciale Avifauna-arrangement, geldig op zaterdag en zondag tot en met 31 oktober 2024.
    

Meer informatie

Blijf actief met de City Bootcamp voor elk niveau 

Ontdek een leuke en makkelijke manier om actief te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten met City Bootcamp. Het is een geweldige kans om fit te blijven en tegelijk gezellig contact te maken. De bootcamp-workouts vinden plaats in de frisse buitenlucht, met professionele begeleiding. Met locaties door heel Nederland is er altijd eentje bij jou in de buurt. 

Bespaar 25% op een 5-strippenkaart voor slechts €45,- of kies voor de 10-strippenkaart voor €79,10.
     

Meer informatie

Kijk je ogen uit tijdens de vogelexcursie Oostvaardersplassen 

Genieten van de natuur is goed voor je lichaam en geest en is een geweldige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens deze vogelexcursie in de Oostvaardersplassen laat een ervaren gids je de mooiste plekken zien. Je hebt grote kans om bijzondere vogels te spotten, zoals de blauwe borst en de grote zilverreiger, en ook konikpaarden en edelherten te zien. Trek je wandelschoenen aan, neem je verrekijker mee, en ervaar zelf de krachten van de natuur! 

Profiteer nu van 30% korting en betaal slechts €24,50 in plaats van €35,-.  
     

Meer informatie

Bezoek de gezellige kerstmarkt in Oberhausen 

Kom helemaal in kerstsfeer op één van de bekendste kerstmarkten van Duitsland en sluit je dag af met een heerlijk driegangen diner. Deze feestelijke dagtocht naar Oberhausen, op 10 december 2024, biedt gezelligheid en de kans om nieuwe contacten te leggen.  

Als Vierstroom-lid ontvang je tot €15,- korting en betaal je slechts €79,- in plaats van €94,-.
      

Meer informatie

Nog geen lid van Vierstroom?

Info

Voordeelwinkel

Geniet van het leven met voordelige keuzes. Als lid van Vierstroom profiteer je van exclusieve kortingen op uitjes, sportactiviteiten, workshops, handige producten voor in en rondom het huis en nog veel meer.