Voedzaam en lekker eten is van essentieel
belang voor lichaam en geest. Maar door
problemen met kauwen en/of slikken kan het
eten van een maaltijd een hele opgave zijn.
apetito heeft daarvoor gepureerde maaltijden
onder de naam winVitalis met een gladde
structuur die aangenaam te eten zijn. Ze
worden gepresenteerd in hun oorspronkelijke
vorm, waardoor ze niet alleen goed smaken
maar er ook goed uitzien. Daarnaast zijn er
gemalen maaltijden met nog enige structuur.
De kleine porties gepureerde maaltijden zijn
verrijkt met eiwit en energie, waardoor de
voedingswaarde gelijk is aan een normale
gepureerde maaltijd. Meer informatie over dit
winVitalis-assortiment is te vinden op
www.apetito.nl/winvitalisIn het najaar van 2017 opent het Groene Hart
Ziekenhuis (GHZ) een locatie in Bodegraven.
Inwoners van Bodegraven en omgeving
kunnen hier dan terecht voor spreekuren
van verschillende specialismen. Het GHZ is in
Bodegraven onderdeel vanMedisch Centrum
Bodegraven. Hier werken verschillende
zorgverleners onder één dak.
Jack vanOostrom(teamleider GHZ regiolocaties):
“We startenmet spreekuren voor gynaecologie,
reumatologie, dermatologie, orthopedie,
longgeneeskunde en oogheelkunde. Het doel
is omhet aantal specialismen dat spreekuren
aanbiedt in Bodegraven in de loop van de tijd
uit te breiden. Patiënten kunnen in het centrum
ook terecht voor bloedprikken en het maken van
een röntgenfoto of een echo. Fijn is ook dat al
onze locaties, dus straks ook GHZ Bodegraven,
eenvoudig bereikbaar zijnmet de GHZ Regiobus.
Hiermee kunnen patiënten opwerkdagen gratis
naar het ziekenhuis komen.”
Naast het GHZ zijn straks onder meer twee
huisartsenpraktijken, een fysiotherapeut,
tandarts, psycholoog en apotheek in het
Medisch CentrumBodegraven te vinden. Een
breed aanbod van zorg op één centrale plek
heeft veel voordelen. Voor de zorgverleners zijn
de lijnen straks veel korter: zij kunnenmakkelijker
bij elkaar naar binnen lopen voor overleg. Dat
komt de zorg voor de patiënt ten goede.
Groene Hart
Ziekenhuis opent
locatie in
Bodegraven
Laat eten weer smaken
vier
str
oommagazine
7